Opnieuw goed leren zorgen voor jezelf

Ben je kinesist, verpleegkundige, ambulancier of arts … of oefen je een ander beroep uit waarin zorgen en verzorgen centraal staat?
Of neem je dag na dag een zorgende rol op? Als mama of papa, of als dochter of zoon?

Dan voel je ongetwijfeld dat er heel wat druk op je schouders rust. Wie dagelijks het beste van zichzelf geeft aan andere mensen, kan zichzelf weleens verliezen. Of het beste van zichzelf weggeven.

Kan het ook anders? Absoluut. Ik ben ervan overtuigd dat je alleen goed kunt blijven zorgen voor anderen … als je goed zorg blijft dragen voor jezelf.

Zorgen voor jezelf Passion & Soul Coaching

Zorgen voor jezelf = je grenzen bewaken

Als PK-lady leer ik mensen om te geven, zonder zichzelf weg te geven. Sta je in het onderwijs, werk je in een kinderdagverblijf of ben je mama, papa of mantelzorger? Dan weet je wat ik bedoel. En dan voel je ook heel goed aan dat je je eigen grenzen soms overschrijdt. Bij Passion & Soul Coaching bekijk ik – individueel of in groep – waar bij jou de schoen precies knelt. Met mijn begeleiding (her)ontdek je je innerlijke Power en Kracht.

Ruimte maken voor jezelf

Heb je genoeg kwaliteitsvolle tijd vrij voor jezelf, je familie of je vrienden?
Krijg je voldoende respect voor je zorgende inspanningen?
Heb je echte qualitytime met je patiënten, cliënten of kinderen?

 Via workshops, individuele coaching, paardencoaching en wandelcoaching help ik zowel individuen als teams om ruimte te maken voor de persoon achter de (ver)zorgende mens. Zodat je volmondig ‘ja’ kunt antwoorden op al die vragen.

Zorgen voor jezelf Passion & Soul Coaching
Zorgen voor jezelf Passion & Soul Coaching

Op weg naar concrete oplossingen

Minder stress, meer tijd voor jezelf.
Betere ontwikkelingskansen, meer rust in je hoofd.
Minder papierwerk, je meer begrepen voelen.

Elke vorm van onrust uit zich in een andere wens. Samen met jou ga ik op zoek naar een beter evenwicht. Ik reik je concrete oplossingen aan, zodat je je leven weer kunt ‘leiden’ in plaats van te ‘lijden’ onder de zorg die je op je schouders draagt.

Wil je je opnieuw beter voelen door goed te zorgen voor jezelf? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.