Individuele coaching voor mensen met een zorgende rol of functie

Je vervult je rol als mama, papa of mantelzorger met plezier.
Of je doet je zorgende job met hart en ziel.
Dat is je grote sterkte, maar tegelijk ook je grootste zwakte. En daarin sta je zeker niet alleen.

Heel wat mensen die een zorgende rol of functie hebben, voelen op een bepaald moment de tol van hun gepassioneerde manier van werken. Want je wilt heel graag zorgen. Voor alles, iedereen en altijd … Maar zorg je ook genoeg voor jezelf?

leren geven, zonder jezelf weg te geven

Heb je een zorgende rol of functie? Dan sta je elke dag weer voor een enorme uitdaging: je moet op zoek gaan naar het evenwicht tussen de zorg voor de mensen die je verzorgt, de zorg voor je job, én de zorg voor jezelf.

Om je job met passie te kunnen blijven doen of je zorgende rol met enthousiasme te blijven vervullen, is het belangrijk dat je jezelf leert geven zonder jezelf weg te geven. Je moet met andere woorden de balans vinden tussen mens, wens en grens.

Coach zorg volwassenen

personal coaching, paardencoaching en wandelcoaching

Uit ervaring weet ik dat de natuur veel rust brengt. Daarom bied ik naast de gangbare individuele coachingsessies ook paardencoaching en wandelcoaching aan. Zo krijg je de mogelijkheid om dieper te graven naar wat je belangrijk vindt. Want de natuur geeft jou de kracht die nodig is om stil te staan bij je gevoelens.

Personal coaching

Personal coaching Passion and Soul Coaching wandelcoaching

Paardencoaching

Paardencoaching

Wandelcoaching

Wandelcoaching

Evenwicht zoeken

Ik heb als thuisverpleegkundige ervaren hoe mensen kunnen lijden onder de zorg voor anderen. Als coach zoek ik daarom samen met jou naar concrete oplossingen: ik leer je hoe je jezelf vol gedrevenheid kunt geven, zonder dat het energie vreet en je jezelf op de tweede plaats zet.

Ik heb de aanpak van een verpleegster – vol energie, oplossingsgericht en met een duidelijk doel voor ogen – maar met de sereniteit, het inzicht en de empathie van een coach. Mijn doel? Jou opnieuw evenwicht laten vinden.

Vergt jouw zorgende rol of functie veel van jou? Bij Passion & Soul Coaching geef ik jou opnieuw de kracht die je nodig hebt. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.