Wandelcoaching
Tot inzichten komen met de hulp van de natuur

Voor heel wat mensen geeft een wandeling in de natuur extra zuurstof. Niet alleen letterlijk. Buiten zijn verfrist je lichaam en je geest. Via wandelcoaching maak ik gebruik van die heilzame en rustgevende werking van de natuur.

Nieuwe horizonten verkennen via wandelcoaching

Buiten kun je beter ademen. De buitenlucht helpt je om op een natuurlijke manier te ontspannen. Samen wandelen en praten we. Het onderwerp van de coaching hebben we op voorhand bepaald. Al wandelend zie je voortdurend nieuwe horizonten en mogelijkheden. Dat stimuleert je om anders te denken en tot verfrissende inzichten te komen.

Samen tot de kern komen

Vind je het moeilijk om open en eerlijk te praten? Weet dan dat bewegen stimulerend werkt. Naast elkaar wandelen maakt praten bovendien gemakkelijker, zeker bij pijnlijke of moeilijke onderwerpen, omdat we elkaar niet in de ogen hoeven te kijken. Dat helpt vaak om sneller tot de kern te komen.

Wandelcoaching: Een traject met een duidelijk doel

Wandelcoaching verloopt harmonieus, dankzij de natuur rondom ons. Net zoals bij mijn klassieke personal coaching leg je een traject af in vier stappen volgens het GROW-model. Samen bepalen we het doel dat je wilt bereiken. Vervolgens bekijken we waar je nu staat, bespreken we de verschillende opties en werken we een actieplan uit. Ik stel je vragen en geef je opdrachten.

Personal coaching

Personal coaching Passion and Soul Coaching wandelcoaching

Paardencoaching

Paardencoaching

Geloof je net zoals ik in de kracht van de natuur? En wil je die kracht inzetten voor je persoonlijke groei? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op voor meer informatie over wandelcoaching.