Kindercoaching

Als toegewijde mama of papa wil je dat je kind opgroeit tot een veerkrachtige, weerbare en gelukkige volwassene. En dat op een speelse, ongedwongen en ontspannen manier, zonder te veel druk op te leggen.

Een spontane ontdekkingstocht, zonder druk

In mijn aanpak voor kindercoaching laat ik je kind zélf naar oplossingen zoeken. Ik stimuleer het groeiproces van je kind op een heel spontane manier. Samen gaan we op zoek naar wat jouw kind nodig heeft om veerkrachtig in het leven te staan.

Kindercoaching met paarden

Als equicoach werk ik voor mijn coaching zo veel mogelijk met paarden, ook bij kindercoaching. Ik ervaar het als een bijzonder laagdrempelige en tegelijk succesvolle manier om een kind zijn eigen persoonlijkheid en kwaliteiten te laten ontdekken.

Personal coaching voor kinderen

Kindercoaching: personal coaching

Kind-ouderarrangement

Band met kind versterken

Kinderkampjes tijdens de vakantie

Kindercoaching kinderkampen

Evenwicht zoeken

Ik heb als thuisverpleegkundige ervaren hoe mensen kunnen lijden onder de zorg voor anderen. Als coach zoek ik daarom samen met jou naar concrete oplossingen: ik leer je hoe je jezelf vol gedrevenheid kunt geven, zonder dat het energie vreet en je jezelf op de tweede plaats zet.

Ik heb de aanpak van een verpleegster – vol energie, oplossingsgericht en met een duidelijk doel voor ogen – maar met de sereniteit, het inzicht en de empathie van een coach. Mijn doel? Jou opnieuw evenwicht laten vinden.

Vergt jouw zorgende rol of functie veel van jou? Bij Passion & Soul Coaching geef ik jou opnieuw de kracht die je nodig hebt. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.