Vanessa’s missie en visie

De missie van Passion & Soul Coaching

Met Passion & Soul Coaching help ik mensen met een zorgende functie (zoals artsen, verpleegkundigen en logopedisten) en mensen in een zorgende rol (zoals ouders en mantelzorgers) om zichzelf vol passie te geven, zonder zichzelf weg te geven.

Ik heb meer dan tien jaar in de thuisverpleging gewerkt en heb vanuit die ervaring vaak gezien hoe mensen kunnen lijden onder de zorg voor anderen in hun job of gezin. Ik begeleid hen naar meer evenwicht tussen hun professionele wens (waarbij ze zich vol passie willen geven), de zorg voor hun naaste mens (waarbij ze meestal voor alles en iedereen zorgen) en het bewaken van hun eigen grens.

Via coaching en workshops werk ik als PK-lady op een diepgaande manier samen met mijn klanten aan concrete oplossingen waardoor ze hun leven meer kunnen leiden in plaats van te lijden onder de zorg die ze dragen. Samen streven we naar innerlijke Power en Kracht (PK).

De visie van Passion & Soul Coaching

Mensen met een zorgende rol of functie zijn vaak mensen die (ver)zorgen vanuit een grote passie en zich met hart en ziel geven. Maar ze hebben ook vaak als kenmerk dat ze overal en voor iedereen willen zorgen behalve voor zichzelf.

Bij Passion & Soul Coaching wil ik die mensen ‘ontzorgen’ en zorgen dat ze kunnen leven en werken vol passie en blijdschap. Door samen zorg te dragen voor jezelf en anderen kun je (blijven) doen wat je graag doet met de grootste motivatie en het beste resultaat.

Wil je meer weten over Passion & Soul Coaching? Neem dan vrijblijvend contact met me op.