Vanessa Bosmans: De vrouw achter Passion & Soul Coaching

Over Vanessa Bosmans

Ik werk al meer dan tien jaar in de thuisverpleging. Een bijzonder dankbare en tegelijkertijd zware job. Fysiek, maar eigenlijk nog meer mentaal. Ik startte als thuisverpleegster nadat ik eerst enkele jaren als verpleegster in een ziekenhuis gewerkt had. Ik maakte die keuze bewust, omdat ik mijn patiënten niet meer als een nummer wilde zien. Ik wilde zo veel mogelijk voor hen kunnen betekenen. En voor mij persoonlijk lukte dat beter als thuisverpleegster. Niet alleen omdat ik mijn patiënten dan een langere periode kon begeleiden, maar ook omdat ik meer tijd voor hen kon maken.

Zorgen voor mezelf Passion & Soul Coaching
Paardencoaching

Vanessa Bosmans: Persoonlijk groeien en zorgen voor mezelf

Ik begeleidde ook mensen die palliatief waren. Ontzettend waardevol, maar de moeilijke situaties raakten me vaak erg hard. Enkele jaren geleden ben ik geknakt. Op dat moment begeleidde ik vier palliatieve patiënten, en hun verdriet en pijn raakten mijn ziel. Tegelijkertijd voelde ik dat ik klaar was voor een volgende stap. Ik wilde persoonlijk groeien en zorgen voor mezelf.

Back to basics

Ik heb al heel wat coachingopleidingen gevolgd, waaronder een postgraduaat Equicoaching®. Ik blijf me voortdurend bijscholen als coach, en noem mezelf ondertussen ‘PK-lady’ omdat ik de innerlijke Power en Kracht in mensen naar boven haal en hen uitdaag om hun Perspectieven en Kennis in te zetten. Dubbele PK dus!

Ik vind het belangrijk dat ik kan bijdragen aan de groei van mensen die zorg dragen voor anderen. Mijn begeleiding is individueel of voor teams. In mijn aanpak grijp ik terug naar mijn basis en naar de elementen die mij zelf altijd geholpen hebben: de natuur en de heilzame omgang met paarden, gecombineerd met doeltreffende coachingmethodes. Vanuit mijn ervaring en kennis werk ik zowel met volwassenen als kinderen.

Over Vannesa Zorgen voor mezelf

Wil je mijn visie en aanpak leren kennen? Dan raad ik je zeker een van mijn workshops aan als vrijblijvende kennismaking. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt.