Workshops Visionboard en Moodboard maken

Zit je met veel vragen over je leven?
Heb je nog geen duidelijke visie op je toekomst?
Wil je meer rust krijgen in je hoofd?

Dan kan een visionboard en moodboard maken jou daarbij helpen. Bij Passion & Soul Coaching geef ik laagdrempelige workshops waarin je een visionboard en moodboard voor jezelf maakt.

Moodboard

WORKSHOP 1 – Een visionboard maken

Werken naar je gevoel

Een visionboard is een collage, gemaakt door én voor jou. Met in het centrum: jij. Letterlijk en figuurlijk. We starten de workshop met een meditatiemoment, zodat je volledig ontspannen naar je gevoel kunt toewerken. Na de meditatie trekken we een zielskaart en vervolgens begin je aan je visionboard. Je maakt een collage met in het midden een foto van jezelf of een symbool van wat jij belangrijk vindt.

Vertellen met beelden

Via knip-, plak- en tekenwerk bouw je een creatief verhaal rond je afbeelding en druk je instinctief je gevoelens uit met beelden. Na afloop vertel je wat er allemaal in jou naar boven gekomen is tijdens het creatieproces. Een verhelderend moment!

………………………………………………

WORKSHOP 2 – Een moodboard maken

Vanuit je visionboard naar een moodboard

Jouw visionboard heeft je heel wat verteld over je gevoelens. Wil je actief met die inzichten aan de slag gaan? Dan kun je bij Passion & Soul Coaching een vervolgworkshop plannen, waarbij je een moodboard maakt. In die workshop stel je jezelf doelen. Opnieuw starten we met een meditatiemoment. Daarna maak je een nieuwe collage, waarin je met beelden vertelt hoe jij je ideale toekomst ziet.

Focussen op je doel

Tijdens de workshop staat alles in functie van de doelstellingen die je wilt bereiken. Na afloop bespreken we de collage. We benoemen én noteren wat jouw volgende stappen zijn. De workshops leren jou om in je kracht te staan. Je wordt je bewust van waar je nu staat en hoe je je doel kunt bereiken.

Wil je na de workshop graag individuele begeleiding? Dan kun je starten met personal coaching, wandelcoaching of paardencoaching.

Wil je kennismaken met de werkwijze en troeven van Passion & Soul Coaching? Volg dan zeker eens een workshop, zodat je ervaart wat mijn methode voor jou kan betekenen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.